enerar arxius per domiciliar rebuts és molt fàcil 
A invOOice.com ens prenem molt seriosament la nostra feina i t'oferim tot el nostre potencial tècnic per abordar qualsevol dubte o solucionar qualsevol contratemps generat en la nostra aplicació de gestió comercial online.

Si vols rebre suport tècnic sobre el programa de gestió comercial invOOice.com Llegeix els següents punts.

Base de dades d'ajuda

invOOice.com incorpora un sistema d'ajuda en línia que et proporciona una breu ressenya instantàniament sobre cadascuna de les pantalles existents dins del programa de facturació, per accedir a aquesta ajuda contextual tan sols haurà de prémer sobre la icona d'ajuda.

Per exemple si el teu dubte és sobre Com crear un nou client? una vegada dins de la finestra de Clients, prem la pestanya de Nou i finalment prem el botó d'ajuda, automàticament apareixerà una finestra de Ajuda contextual.

Premeu en la imatge i veuràs l'ajuda contextual activada

Web de suport

A més de l'ajuda integrada a la pròpia aplicació hem disposat una ajuda molt més extensa en aquesta mateixa secció, consulta la secció de Preguntes i respostes

Sol·licitud d'ajuda assistida

Si el teu dubte o pregunta no figura en la base de dades de suport Preguntes i respostes contacta'ns a través del següent formulari.

Empresa Autònom Majorista informàtic Distribuïdor informàtica Particular

El teu nom complet *:

Nom d'empresa (si escau):

Sector de la teva empresa (si escau):

Dades per contactar

Correu Electrònic

Telèfon de contacte * Horari de contacte

Les teves preguntes o comentaris:

Val·lidació visual:

  Notes sobre el tractament de les dades facilitades mitjançant l‘enviament dels formularis d‘aquesta plana web o mitjançant correo el·lectrònic, el remitent dona el seu consentiment al tractament de dades personals