Crea fonts d'origen per conèixer d'on vénen els teus clients 

Cada dia són més les aplicacions preparades per a executar-se des del propi navegador, Internet Explorer, Firefox, Safari o Chrome sense haver d'instal·lar res en el seu PC

invOOice.com és una aplicació web que substitueix per complet al teu programa habitual per a la gestió comercial de la teva empresa. Gràcies a invOOice.com podràs emetre factures de la teva empresa des de qualsevol·lloc i des de qualsevol PC només necessitaràs una connexió a Internet.

El sistema de gestió comercial en línia a través d'internet aporta nombrosos avantatges, entre les quals destaquem les següents:

  • És extremadament ràpid i productiu, molt consistent evitant errors en l'entrada de dades de clients i comandes, suporta escalat de preus.

  • Gestió completa de compres i procés de magatzem per a que no es cometin errors en la preparació de comandes.

  • No hauràs d'instal·lar res en els PC de l'empresa per poder facturar amb ell, obres el teu navegador web, apuntes a www.invOOice.com i ja podràs facturar.

  • És compatible amb Windows, Mac, Linux i fins i tot podràs facturar des de l'iPhone o la BlackBerry.

  • Podràs fer pressupostos, factures o controlar les vendes de la teva empresa des del teu despatx, des de casa teva, o des de qualsevol·lloc quan estiguis de viatge

  • No hauràs de preocupar per tenir els PCs de l'empresa actualitzats i lliures de virus ni necessitaràs fer més còpies de seguretat de les teves dades de facturació.

  • Si necessites un nou lloc per a un comercial tan sols hauràs de donar d'alta el seu usuari al sistema de facturació i ja estarà llest per vendre.

  • Amb només un clic podràs enviar per e-mail factures pressupost i comandes en qualsevol dels 13 idiomes que suporta l'aplicació de gestió a qualsevol dels teus clients amb la velocitat del·llamp i amb un disseny implecable

Gràcies al nostre sistema de gestió comercial teva empresa serà més òptima i estarà a l'avantguarda de la tecnologia, el futur està en Internet, i el del teu negoci també.