Cada client suporta moltes adreces d'enviament 

Cada dia sˇn mÚs les aplicacions preparades per a executar-se des del propi navegador, Internet Explorer, Firefox, Safari o Chrome sense haver d'instal·lar res en el seu PC

invOOice.com Ús una aplicaciˇ web que substitueix per complet al teu programa habitual per a la gestiˇ comercial de la teva empresa. GrÓcies a invOOice.com podrÓs emetre factures de la teva empresa des de qualsevol·lloc i des de qualsevol PC nomÚs necessitarÓs una connexiˇ a Internet.

El sistema de gestiˇ comercial en lÝnia a travÚs d'internet aporta nombrosos avantatges, entre les quals destaquem les segŘents:

  • ╔s extremadament rÓpid i productiu, molt consistent evitant errors en l'entrada de dades de clients i comandes, suporta escalat de preus.

  • Gestiˇ completa de compres i procÚs de magatzem per a que no es cometin errors en la preparaciˇ de comandes.

  • No haurÓs d'instal·lar res en els PC de l'empresa per poder facturar amb ell, obres el teu navegador web, apuntes a www.invOOice.com i ja podràs facturar.

  • ╔s compatible amb Windows, Mac, Linux i fins i tot podrÓs facturar des de l'iPhone o la BlackBerry.

  • PodrÓs fer pressupostos, factures o controlar les vendes de la teva empresa des del teu despatx, des de casa teva, o des de qualsevol·lloc quan estiguis de viatge

  • No haurÓs de preocupar per tenir els PCs de l'empresa actualitzats i lliures de virus ni necessitarÓs fer mÚs c˛pies de seguretat de les teves dades de facturaciˇ.

  • Si necessites un nou lloc per a un comercial tan sols haurÓs de donar d'alta el seu usuari al sistema de facturaciˇ i ja estarÓ llest per vendre.

  • Amb nomÚs un clic podrÓs enviar per e-mail factures pressupost i comandes en qualsevol dels 13 idiomes que suporta l'aplicació de gestió a qualsevol dels teus clients amb la velocitat del·llamp i amb un disseny implecable

GrÓcies al nostre sistema de gestiˇ comercial teva empresa serÓ mÚs ˛ptima i estarÓ a l'avantguarda de la tecnologia, el futur estÓ en Internet, i el del teu negoci tambÚ.