Donar d'alta un client en menys d'un minut 
Amb invOOice.com crear articles en la base de dades de productes es molt fàcil, pots agrupar els productes en famílies i subfamílies.

A més si necessites disposar d'un potent sistema de comerç electrònic en Internet invOOice.com pot connectar amb l'aplicació de catàlegs en línia ecOOmmerce.com de forma automàtica.

Un catàleg de productes fàcil de mantenir

La creació de productes mitjançant invOOice.com és ràpida gràcies al estudiat editor de fitxes de producte que incorpora, només hauràs d'introduir la referència del producte, el nom d'aquest producte i el preu al que ho vols vendre, amb aquests tres camps ja podràs realitzar factures.

Si un producte no està donat d'alta i vols facturar aquest producte pots utilitzar les referències comodí durant en el procés de creació de la comanda, pressupost o factura. Referències com ara "000000" i introduir la descripció i preu del producte manualment, òbviament si ho fas d'aquesta manera no es descomptaran els estocs de productes i es podria produir un cert desquadre al magatzem.

A més d'aquests tres camps bàsics el programa de gestió comercial et permet agrupar els productes en diverses famílies, és a dir és multifamilia, un producte pot estar a diverses famílies simultàniament , per exemple imaginem una empresa de venda de material per a oficines, els bolígrafs de punta fina poden estar a la subfamília roller i simultàniament en les subfamílies de retoladors, bolígrafs etc. Gràcies a aquesta característica la visibilitat d'un producte és més gran i no s'obliga a l'usuari del programa de gestió a cercar dins d'una família concreta.

A la imatge anterior podem observar la fitxa de producte, si premeu sobre la imatge aquesta s'ampliarà i et permetrà veure amb més detalls alguns dels camps de la fitxa completa de producte.