Que rÓpid Ús enviar una factura amb un sol clic del vostre ratolÝ 
La gestiˇ comercial del nostre programa Ús completa, ja que a mÚs de vendre podrÓs crear prove´dors i realitzar comandes de material amb la mateixa facilitat que es crea i factura a un client.

Per poder accedir a Prove´dors es necessita un determinat rang d'usuari, Ús a dir no tots els usuaris podran realitzar compres, nomÚs aquells que estiguin assignats a la secciˇ de compres.

Creaciˇ de prove´dors

Crear un prove´dor serÓ tan fÓcil com crear un client, compta amb moltes ajudes en el procÚs d'entrada de dades per tal de minimitzar al mÓxim els possibles errors que puguin produir-se, com ara comprovaciˇ del CIF en temps real, resoluciˇ de codis postals, etc.

A la imatge anterior li mostrem un detall de la fitxa principal d'un prove´dor, premeu sobre la imatge per ampliar.

Hist˛ric de compres a prove´dors

Pots accedir a tots els documents existents de qualsevol prove´dor, tant pendents de recepciˇ com comandes ja recepcionats fins i tot pots veure altres documents com ara propostes o prospeccions de preus en diferents prove´dors.

GrÓcies a l'hist˛ric de compres del nostre programa de facturaciˇ mitjanšant internet pots saber que quantitats i a quins preus compres en determinat prove´dor, d'aquesta manera sempre aconseguirÓs els millors preus per poder vendre amb mes marge de benefici o pel contrari per traslladar als teus clients el preu mÚs ajustat del mercat.

Preus de cost i marges comercials

En les fitxes de producte pots visualitzar el cost mitjÓ del producte aixÝ com el marge que obtens fins a qualsevol de les tarifes que tinguis actives en el programa de gestiˇ comercial, si un producte puja de preu i el marge fos negatiu, Ús a dir es perden diners el programa de gestiˇ t'avisa amb una alerta visual que no podrÓs obviar.

Stock actualitzat

invOOice.com gaudeix de l'avantatge que proporciona un servei de gestiˇ comercial basat en Internet, l'estoc es troba sempre actualitzat el denominem estoc en temps real, independentment del nombre de magatzems que la teva empresa disposi i independentment dels punts de venda, o delegacions comercials que utilitzin l'aplicaciˇ de gestiˇ.

Ara serÓ mÚs fÓcil que mai realitzar l'inventari de l'empresa.