Pots limitar que parts del programa veuen teves comercials 

La capacitat multiusuari del nostre sistema de gestiˇ comercial permet que diferents usuaris puguin estar facturant de forma simultÓnia.

Aquesta funcionalitat et permet disposar de diferents delegacions comercials fins i tot ubicades en diferents parts del planeta.

Ara bÚ, quŔ passa si dos usuaris intenten editar la mateixa fitxa de client simultÓniament?

Ediciˇ simultÓnia de fitxa de client

Imagina't que un empleat, que anomenarem Pere, estÓ atenent una trucada comercial amb un client i estÓ procedint a modificar el telŔfon o qualsevol altra dada d'aquest client, i sense Pere saber-ho en un altre terminal de la teva empresa altre empleat, que anomenarem Gloria estÓ procedint a corregir errors en les fitxes de client completant les fitxes que no tenen codi postal.

QuŔ passarÓ si mentres Pere edita la fitxa en aquell moment entra Gl˛ria a modificar el codi postal de la fitxa que Pere està editant?

Sense un control d'ediciˇ simultÓnia l'˙ltim que gravi les dades esborrarÓ les dades introdu´des pel primer, per˛ en invOOice.com aix˛ no passarÓ ja que disposa d'un limitador de ediciˇ que nomÚs permet editar la mateixa fitxa per un usuari simultÓniament, alliberant la fitxa al gravar les dades per a que un altre usuari pugui continuar la seva ediciˇ.

I si Pedro no grava la fitxa?

No Ús el mÚs habitual per˛ per descomptat pot passar, bÚ perquŔ surti a prendre un cafŔ, bÚ perquŔ no surti correctament de l'aplicaciˇ al terminar el seu horari o directament perquŔ es vagi la llum a l'empresa abans de procedir a gravar les dades.

Per aquests casos invOOice.com compta amb un sistema que allibera la fitxa passat determinats segons des de la seva ediciˇ.

El temps de desbloqueig d'una fitxa Ús totalment configurable per un usuari d'administraciˇ, aquest usuari a mÚs de poder especificar els segons mÓxims que transcorren des que es comenša l'ediciˇ fins que es desconnecta automÓticament tambè disposa d'un botˇ a la secciˇ de configuraciˇ que li permet foršar el desbloqueig de totes les fitxes de clients en qualsevol moment.