Pots deixar notes a clients, comandes, factures 
El nostre programa de gestió comercial internet et permet exportar diferents tipus de dades a altres aplicacions.

Gràcies a l'exportació de dades estalviaràs temps i evitaràs errors habituals en els processos de creació de les remeses per a girs bancaris i fins i tot en el traspàs de dades cap a l'aplicació de comptabilitat que utilitzeu a la teva empresa

Exportar girs bancaris

L'aplicació de facturació disposa d'una pestanya específica per als processos d'exportació de dades, des d'aquesta pestanya pots generar els anomenats fitxers de domiciliació bancària, fitxer de girs o remeses bancàries.


La majoria d'entitats bancàries de l'actualitat disposen de Banca Internet mitjançant la qual podem consultar els nostres ingressos, despeses, etc. per norma general totes solen incorporar un sistema per a l'enviament de fitxers digitals per a la generació de girs bancaris automatitzats. Algunes entitats, requereixen que el departament de comptabilitat o el propi empresari titular del compte sol·liciti l'obertura d'aquest servei, el qual sol estar lliure de cost directe, els costos per cada gir emès seran els habituals del procés manual o els que l'empresa tingui negociats amb l'entitat bancària.

Aquest sistema d'enviament sol denominar "Quadern 19" o "Q19" i és el format en què invOOice.com permet exportar les dades per automatitzar els girs bancaris cap els teus clients.

Gràcies a aquest procés d'exportació estalviaràs paper i temps a l'evitar desplaçaments a la teva entitat bancària evitant també els possibles errors en la transcripció de les dades.


Exportar a programes de comptabilitat

El programa de gestió comercial en línia permet realitzar compres de productes per omplir el seu magatzem, crear clients, realitzar el seguiment comercial i vendre'ls, la comptabilitat quedarà relegada a programes específics adaptats al pla comptable de cada país.

Abans els comptables havien de passar el paper, al programa de comptabilitat, és a dir comptabilitzar físicament les factures ja impreses i introduir-les en el programa de comptabilitat de l'empresa una per una, ara gràcies a invOOice.com guanyaràs moltes hores en aquest procés doncs amb un senzill clic de botó pots exportar les factures generades a un fitxer compatible amb els següents programes de comptabilitat, líders en el mercat espanyol:

  • A3
  • A3eco

Properament invOOice.com serà compatible amb altres programes de comptabilitat com Contaplus.