Podràs buscar clients de forma ràpida amb el cercador 
Segur que no atendries a un client mal vestit, podries perdre la venda. La imatge és necessària per a vendre i ho saps.

invOOice.com és una aplicació molt atractiva, pensada per a que tu passis molt de temps al seu costat i per a que les factures i documents que generes agradin als seus clients.

Hem treballat el disseny de cadascuna de les pantalles del nostre programa de gestió comercial amb la major cura perquè a més d'oferir funcions avançades de facturació es converteixi en una aplicació de gestió agradable amb la qual compartir les hores.

La cura i el disseny de invOOice.com no acaba en les pantalles que pots veure com a usuari de l'aplicació de facturació ja que el nostre software de facturació et permet enviar documents com ara albarans pressupostos factures proformas o factures als teus clients. Documents que tenen una agradable imatge que farà créixer la confiança dels teus clients cap a la teva empresa.

Els documents arriben als teus clients mitjançant e-mail amb un text i un document en format PDF annexat, sempre des del compte de correu que tu triïs, per exemple comercial@latevaempresa.com

El text de l'email que acompanya la factura està basat en plantilles que són editables des del panell de control de la aplicació, on pots canviar els textos del correu electrònic de manera que s'adaptin a les teves necessitats, fins i tot pots incorporar a peu de pàgina alguna oferta especial per a promoure la venda com:

Totes les comandes realitzades durant aquest mes gaudeixen d'un 5% de descompte addicional

El disseny dels document PDF és escollit prèviament a la configuració de documents disposes de fins a cinc elegantes plantilles realitzades per dissenyadors professionals, ara les factures entraran pels ulls i no només per les butxaques.