Donar d'alta un proveïdor et portarà menys d'un minut 

invOOice.com permet disposar d'un màxim de cuatre tarifes de preu per producte.

Podràs vendre a clients finals, a distribuïdors, botigues o representants sempre controlant el seu marge comercial i ajustant a cada tipus de client.

La flexibilitat de 4 tarifes

El sistema és prou flexible per poder gestionar cuatre tarifes de preus diferents, és a dir un mateix producte pot tenir assignades una tarifa, dues tarifes, tres tarifes de productes i fins i tot quatre tarifes.

Aquestes tarifes es poden anomenar de qualsevol forma, per exemple PVP (Preu de Venda al Públic) o PVD (Preu de Venda al Distribuïdor), Detall, Major, etc. només la teva imaginació és el·límit.

L'usuari amb rang d'administrador podrà activar o desactivar les tarifes que més li convinguin. Moltes empreses es conformaran amb només una única tarifa altres precisaran més.Escalat de preus auotmàtic per volum de compra

Una altra opció intel·ligent de invOOice.com és la capacitat d'aplicar una tarifa o una altra per la comanda en curs de forma automatitzada en funció del volum de compres que el client porta realitzades durant un període de temps prefixat anteriorment en les preferències del programa, veiem un exemple aclaridor:

"L'usuari d'administració ha prefixat un salt de tarifa a clients que ens compris més de 3000 euros. Store Games, és un client amb un gran creixement i porta facturats 3.020 euros en els 3 darrers mesos, anteriorment comptava amb la tarifa de preus de distribució 1, ara, a partir de la següent comanda i després de superar els 3000 euros prefixats per l'administrador, el sistema li assignarà automàticament la tarifa de distribució 2, beneficiant Store Games d'uns preus de compra inferiors"

Aquesta funcionalitat sens dubte premia la fidelitat dels teus clients oferint majors descomptes comercials a major volum de compra, tot això de forma automàtica i preprogramada per l'usuari d'administració del programa de gestió comercial.

Fixa una tarifa per a un determinat client

Si necessites assignar una tarifa a un determinat client podràs fixar la tarifa que més et convingui. Aquesta tarifa quedarà bloquejada únicament per a aquells usuaris que triïs i no es modificarà automàticament.Els meus tipus de clients

El sistema permet mostrar en pantalla la quantitat de clients que existeixen per cada tipus de tarifa que estigui donada d'alta en el programa de gestió comercial.