En entrar et mostrarà les estadístiques del dia, mes, trimestre o any 
invOOice.com s'adapta pràcticament a qualsevol tipus de negoci. No necessita d'especialització per afrontar la facturació de gairebé la totalitat de sectors del mercat.

Amb uns pocs clics de ratolí aconseguiràs adaptar l'aplicació a les necessitats de la teva empresa.

Factura productes o serveis

Funcionalitats com l'activació o desactivació del control d'estocs permet per exemple passar de facturar productes a serveis i fins i tot barrejar els dos conceptes.

Pocs clients o molts clients

Depenent del teu tipus de llicència pots abordar una facturació des de una petita empresa o PIME a una gran empresa, és a dir pot gestionar des d'una base de dades amb pocs clients i comandes fins a una gran base de dades amb un gran nombre de clients i un volum gegantí de factures i comandes.Gestió de documents, gestió de contactes

invOOice.com és a més d'un programa de facturació avançat una excel·lent eina per a la gestió de documents tals com factures, albarans, pressupostos i per a la gestió de contactes, permetent disposar de diferents adreçes i persones de contacte per la mateixa empresa.

També incorpora un sistema de gestió de relacions amb clients o CRM ( Customer Relationship Management) amb el qual podrà conèixer totes les comunicacions electròniques que s'han realitzat amb els clients, que emails s'han enviat a cada client, que factures i pressupostos, que comandes i a través de quin comercial.

Tota aquesta informació accessible a uns pocs clics del seu ratolí.