enerar arxius per domiciliar rebuts és molt fàcil 

invOOice.com és una aplicació web intel·ligent, ideada per ajudar en la gestió de la teva empresa. Per això invOOice.com permet activar un sistema únic per a la gestió de comandes que permet ajudar al teu magatzem en la preparació i embalatge dels materials, vegem l'aportació que en fa:

Gestió de magatzem

invOOice.com compta amb una pestanya exclusiva per a la gestió del magatzem, a ella normalment accedeix el personal que es dediqui a les tasques de preparació de paquets per a l'enviament a clients, en utilitzar aquesta pestanya podrem veure les següents Subopcions:

Pestanya "Preparació"

La primera és l'anomenada pestanya "Preparació" aquí figuraran totes aquelles comandes ja facturades i que poden començar a servir-se als clients.

També es pot forçar la preparació d'una comanda o qualsevol altre tipus de document no facturat, imagina't per exemple una comanda no pagada ni facturada que és per a un familiar o algú de confiança de l'empresa.

Per forçar la preparació d'un document no facturat s'haurà de prémer sobre el botó de "Preparació" existent en el peu de tots els documents a la vista de Clients> Documents

El·llistat de la pestanya "Preparació" ens permet realitzar diverses funcions sobre cada comanda:

1. Visualitzar l'ordre de preparació, on ens mostrarà la comanda amb la localització de cada producte de la comanda indicant en què magatzem, columna i prestatgeria es troba ubicat el producte.

2. Assignar la preparació a un usuari, gràcies a aquesta funció l'encarregat de magatzem equilibrarà la càrrega de treball assignant determinades comandes a un o altre usuari

3. Començar a preparar la comanda, o el que és el mateix passar-lo a la pestanya "Preparant"

Al final podem veure el botó "Assignats a mi" aquest botó permet a qualsevol usuari de magatzem saber que comandes té ell exclusivament pendents per preparar de manera que pugui planificar el treball o sol·licitar ajuda a l'encarregat del magatzem si no pogués fer front a aquest volum de preparació de comandes.

La pestanya "Preparant"

Aquesta segona pestanya de la secció de magatzem trobarem un llistat amb totes les comandes que s'estan preparant en aquest moment.

Des d'aquí podem obrir i imprimir el document per portarlo amb nosaltres al magatzem i anar puntejat tot el material que anem agafant o bé tirar cap enrere l'estat de la comanda, és a dir tornar a la pestanya anterior a comandes per "preparar".

Ara amb la comanda en vista ampliada, hem d'introduir línia per línia en la comanda les quantitats que anem a enviar de cada producte , el sistema de comprovar si la quantitat demanada correspon amb la quantitat que volem enviar, te'ls mostrem en les següents imatges, si prems sobre elles veuràs la imatge ampliada dins del seu propi context:

Si totes les quantitats demanades coincideixen amb les quantitats que hem embalada ens apareixerà una icona per tancar la caixa de la comanda a la part inferior de la pantalla:

Si premem sobre ell·l' comanda passarà a la següent pestanya, la pestanya de comandes preparats.

En aquesta pestanya podem veure diferents tipus d'accions o icones, visualitzar la comanda, tornar cap a l'estat anterior "Preparant" o bé un últim botó cuyo icona podeu canviar de dues maneres, a continuació us ampliem aquests dos icones:

Com bé hauràs deduït el primer correspon a "Els seus propis mitjans", és a dir el client passa a cercar el material, envia un transport pel seu compte o bé es lliura en mà, el segon correspon a un enviament a través de les nostres agències de transports, independentment que se li carregui o no el porte.

Al prémer sobre un d'aquests icones l' comanda passarà a la pestanya de la comanda Enviat, la darrera de totes les seccions que conformen el procés de gestió d'una comanda.

Com hauràs pogut observar en aquesta última finestra disposes d'uns botons addicionals que no es troben presents en la resta de seccions de magatzem:

Si prems sobre aquests botons sabràs que comandes han sortit, avui, aquesta setmana, aquest any, etc. Gràcies a ells podràs localitzar i avaluar les càrregues de treball en magatzem durant cada període de l'any.

El sistema de processament de comandes és un sistema que pot deshabilitar en les opcions de configuració del programa de facturació per exemple en empreses de serveis que no tenen departament de logística ja que no envien paquets, per a la resta d'empreses representa una eina òptima per a la bona marxa del magatzem.