Incorpora una gran base de dades de codis postals 

Les notes o etiquetes adhesives són una utilitat essencial i imprescindible avui en dia en un programa de gestió comercial. Gràcies a aqueste notes adhesives podràs deixar a qualsevol altre usuari una nota a una comanda, a una fitxa de client o en qualsevol altra pantalà perquè aquest usuari realitzi una acció determinada.

Tambè pots deixar-te notes a tu mateix a manera de recordatori, per exemple: " Trucar a aquest client ". o " Verificar aquestes factures "

Notes associades a fitxes de clients, comandes, etc.

En deixar una nota, aquesta sempre s'associa a la informació que l'usuari està visualitzant pantalla en aquell moment, és a dir, si estem en la fitxa principal d'un client i realitzem una anotació com:

"Revisa l'adreça de lliurament d'aquest client"

La nota quedarà gravada en la fitxa del client a la que estaves al redactar la nota, és a dir, quan al cap d'un temps revisant les teves notes pulses sobre determinada nota a la finestra o mòdul de "les teves notes" el programa et portarà fins a la fitxa principal del client o la finestra en la qual va ser creada.

Aquest tipus d'anotacions són extremadament útils degut a la seva gran flexibilitat ja que les mateixes es poden deixar en qualsevol part de l'aplicació de gestió comercial, per exemple en una comanda per posteriorment ajustar els preus

"Juan, intenta fer un descompte de volum en aquest comanda"

O bé deixar una nota adhesiva a tu mateix en la fitxa d'un producte per acabar posteriorment.

"Repassar la descripció d'aquest producte"

Veure totes teva notes

El programa de gestió comercial et mostrarà sempre, estiguis a la pantalla que estiguis, totes les notes que tu mateix o la resta d'usuaris t'han assignat, ubicades en un petit mòdul a la teva dreta. En aquest llistat apareixen totes les notes adhesives en ordre decreixent, és a dir les més recents a la part superior i mostrant en l'etiqueta el nom de l'usuari que et va deixar la nota amb el text de la mateixa ocult fins que passis el ratolí sobre la nota.

En prémer sobre la nota adhesiva el programa et portarà a la pantalla del programa on la nota va ser gravada i et mostrarà el text complet de la nota.

Notes entre usuaris

El programa de facturació i gestió comercial invOOice.com permet assignar una nota a un determinat usuari, per exemple, imaginem el cas de Joan, director comercial d'una empresa.

Joan rep una trucada d'un client i aquest li diu que prefereix parlar amb un altre comercial anomenat Pere, però Pere no està en el seu lloc en aquell moment, tornarà més tard.

Joan buscarà la fitxa del client mitjançant el cercador de clients i deixarà una nota assignant l'usuari Pere.

Quan Pere s'identifiqui en el programa de facturació veurà que té una nota adhesiva nova assignada pel seu company Joan, si prem sobre la nota anirà a la fitxa del client on trobareu l'anotació perquè li faci la trucada.

Comportament de les notes

Com hem explicat anteriorment el programa sempre mostrarà les notes assignades l'usuari en la part dreta de la pantalla, en pressionar sobre la nota l'aplicació de gestió ens conduirà fins a la fitxa del client, comanda o pantalla en la qual va ser creada la nota.

Si som l'usuari receptor de la nota ara podrem marcar com a nota processada o realitzada i aquesta ja no ens tornarà a aparèixer més, si som l'usuari que ha creat la nota també podrem eliminar-la del sistema.

Si un client disposa de més d'una nota el sistema ens mostrarà un petit navegador entre les notes existents en aquesta fitxa de client.

Tots els usuaris poden veure les notes d'altres usuaris a la fitxa del client, això és així per evitar l'entrada d'anotacions privades accidentalment.