Que c˛mode Ús enviar pressupostos amb un sol clic del vostre ratolÝ 

La gestiˇ d'usuaris permet crear diferents usuaris per tal que en tot moment tinguis el control de l'aplicaciˇ i del teu negoci.

PodrÓs saber qui ha creat un client, qui ha realitzat una comanda, qui ho ha facturat, qui ha preparat el material i ha enviat la comanda al client i fins i tot arribat el cas que persona de comptabilitat ha reclamat el pagament de la factura.

Els usuaris

Depenent de la llicŔncia d'invOOice.com que adquireixis gaudirÓs d'un determinat nombre d'usuaris i grups d'usuaris en l'aplicaciˇ.

Cada usuari de l'aplicaciˇ pertany a un grup d'usuaris, heretant els permisos o privilegis d'aquest grup, per˛ l'usuari d'administraciˇ pot atorgar determinats permisos especials a un usuari en concret . En altres paraules en crear un usuari i afegir-lo a un grup aquest tÚ determinats permisos, permisos que es poden modificar manualment per cadascun dels usuaris, obtenint aixÝ una flexibilitat total.

Els grups de usuaris

Els grups d'usuaris de l'aplicaciˇ de gestiˇ comercial tenen predefinits determinats drets, permisos o privilegis en l'aplicaciˇ.

Un privilegi Ús per exemple la possibilitat d'editar clients o no, altre seria l'accÚs a determinades seccions del programa de facturaciˇ, com ara comptabilitat, etc.

Aquests drets sˇn definibles per i per a cada grup d'usuaris.

Per norma general el grup de usuaris d'administraciˇ sol estar integrat ˙nicament per un o dos usuaris, per exemple el gerent i l'encarregat.